Pregled prijave
Stancija Kovačići
-
TZ Kvarnera
-
Stancija Kovačići
-
Tradicijska (ruralna) gastronomija
Sažetak projekta
Kuhanje je strast, posvećenost i trud, ali sve se vraća kroz zadovoljstvo koje dolazi kada vidite da vas gost razumije i da uživa u doživljaju …" Ovo su riječi Vinka Frlan, chefa i vlasnika Stancije Kovačići- idealnog mjesta za potpuni gastro užitak. Gastronomska ponuda restorana održava utjecaj podneblja, suvremeno pripravljana jela ispunjena mirisima i okusima primorja. Velika pažnja pridaje se kvaliteti namirnica, njihovoj svježini, načinu pripreme, te serviranu. U jelovniku uvijek se očituje odraz godišnjeg doba u kojem se nalazimo sa svim njegovim bogatstvima. Kako svako godišnje doba sa sobom nosi i svoje specifičnosti vlasnik i chef restorana Vinko Frlan uvijek će u svoj jelovnik utkati ukusne sezonske okuse. Lokalne namjernice i tradicionalna jela spremljena su na inovativan način s naglaskom na ruralno i autentično baš kako su pripremale i naše none.