Web stranica i društvene mreže

Web

Konoba Campanelo

  • TZ Šibensko kninske županije

  • Konoba Campanelo

  • Tradicijska (ruralna) gastronomija

Sažetak projekta

Priča s konobom Campanelo započela je prije nekoliko godina kad je uspješni mladi kuhar Mate Sučić na svojoj djedovini odlučio otvoriti konobu. Učinio je to baš na mjestu djedove štale, a od sto godina stare pušnice napravio je modernu kuhinju. S vremenom su njegova autorska jela privukla brojne gurmane pa je došlo vrijeme za širenje prostora. U srcu naše konobe leži strast prema tradiciji i ljubav prema kuhanju.Ovdje, svako jelo priča o našoj regiji, o obitelji koja je čuvala recepte generacijama unatrag i okusima koji su oblikovali našu kulturu i identitet. Naša kulinarska filozofija spoj je tradicionalnog s modernim gdje tradicionalna jela oblačimo u novo ruho, ali i odraz suvremenog pristupa pripremi hrane u kojem svaki zalogaj nosi priču.