Objavljeno: 20. 12. 2021 - 2:02
Održan sastanak s partnerima na projektu „ZaŽene – povezane znanjem i iskustvom“

Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj „Klub članova Selo“ nositelj je projekta „ZaŽene – povezane znanjem i iskustvom“ koji je sufinanciran od strane Ministarstva vanjskih i europskih poslova u sklopu Javnog poziva za financiranje projekata međunarodne razvojne suradnje organizacija civilnog društva. U četvrtak, 16. prosinca održan je sastanak s partnerima GTF – Inicijativa za održivi rast, Inicijativa za ruralni razvoj – Srbija, Association of Business Women – Sjeverna Makedonija, Akademija ženskog preduzetništva – Srbija, Institut za regionalni razvoj – Bosna i Hercegovina, Crafts klaster za revitalizaciju starih zanata u Srbiji – Srbija te Udruženje poslovnih žena u BiH – Bosna i Hercegovina.

Projektom „ZaŽene – povezane znanjem i iskustvom“, koji će trajati 12 mjeseci, uključit će se i poticati žene u državama Jugoistočne Europe (Bosna i Hercegovina, Sjeverna Makedonija i Srbija) u sferi obrazovanja, učenja, zapošljavanja i poduzetništva što će u konačnici rezultirati revitalizacijom ruralnih područja. Potaknut će se međunarodna razvojna suradnja kako bi se osigurali uvjeti za dugoročni rast i razvoj te osnažile žene u preuzimanju odgovornosti za vlastiti napredak. Ovim projektom jačat će se društveni i gospodarski napredak partnerskih država, a i istodobno i nas samih.

Prvi je sastanak održan putem Zooma te je na njemu dogovoren plan aktivnosti. Intenzivna suradnja se nastavlja, a sljedeći sastanak planiran je koncem siječnja sljedeće godine.

Galerija slika - kliknite na sliku za povećanje

Fotka 1
Fotka 2
Fotka 3
Fotka 5
Fotka 6
Fotka 7
Foto 8
Foto 9
Foto 11
Foto 12
  Vijesti - Sve