Objavljeno: 22. 03. 2021 - 1:59
Sunflower Award 2020. - Obilazak kandidata s područja Brodsko - posavske županije

Prijavljeni kandidati za Sunflower Award 2020 - Suncokret Ruralnog turizma Hrvatske s područja Brodsko posavske županije su:

Seosko gospodarstvo Salaš - Osjeti Slavoniju, upoznaj Ratkovac 

Šarmantno seosko gospodarstvo Salaš smjestilo se u Ratkovcu, pokrajini u kojoj ljudi žive u harmoniji s prirodom i kao zahvalu od prirode dobivaju samo ono najbolje. Tako i navedeno gospodarstvo ima domaću proizvodnju vrhunskog meda, a gostima, među ostalim, nude i upoznavanje s procesom nastanka meda. Za opuštanje goste čeka jacuzzi i sauna - za doživljaj potpunog wellnessa u netaknutoj prirodi. Vjerujemo da je to jedno unikatno iskustvo koje je na ovom području teško pronaći. Usluge u Ratkovcu su snažno povezane s izvornim ambijentom, načinom života i običajima tog kraja, kao i kulturnim i prirodnim vrijednostima što gostima pruža pravu sliku mirnog života u skladu s prirodom.

Slavonski Dućan -Kušaona Domaćih Proizvoda

Jedinstven novogradiški Slavonski dućan i Kušaonica domaćih proizvda, gdje se čuva sve ono što Slavonija predstavlja – ljubazno osoblje ponudit će vam najljepše mirise i okuse koje možete doživjeti. Ukusna hrana i piće, rukotvorine, suveniri i odjevni predmeti - sve to možete naći u ovom posebnom dućanu … i sve je proizvedeno u Slavoniji!

Stupnički Dvori - Vinska bajka u Brodskom Stupniku

Hotel Stupnički dvori mjesto je spoja tradicionalnog i suvremenog, mira i avanturizma, najukusnije hrane i vrhunskih vina. Svojom autentičnošću privlači goste raznih zahtjeva i potreba, a tendencija brenda samoodrživoga hotela postepeno se pretvara u stvarnost. Oaza zelenila koja okružuje hotel nikoga ne ostavlja ravnodušnim te zove gosta da ponovno posjeti Brodski Stupnik. Preporučamo da osobno dođete i uvjerite se u fantastične rezultate osoblja hotela koji svojim radom i predanošću kontinuirano oduševljavaju novitetima. Bit ćete oduševljeni rezultatima predanoga rada kako bi svojim gostima pružili ono najbolje što stupnička brda mogu pružiti. Opustite se uz čašu vrhunskog vina proizišloga od sitnih bobica koje rastu na nepreglednim čokotima.

Ranč Ramarin - Aktivni turistički sadržaji u ruralnom prostoru

Kada pričamo o našem imanju, ne možemo biti skromni. U svaki centimentar imanja utkana je ogromna ljubav prema konjima, prirodi i hedonizmu. Volimo naglašavati kako je ranč posebna priča u ovom djelu Slavonije a posebna upravo iz razloga jer svaki segment ovog imanja, svaki kotačić ovog imanja radi kao jedan. Vrlo je bitno naglasiti kako je snaga ranča, osim u obitelji, u njenim zaposlenicima od spremačice, kuhara, konobara, …. Jedno bez drugog ne ide!!
 

Galerija slika - kliknite na sliku za povećanje

Rama
Rama1
Rama16
Rama18
Ramarin
Ramarin 1
Ramarin 2
Ramarin 3
Ramarin 4
Ramarin 6
Ramarin 7
Ramarin 18
Ramarin 19
Sal 4
Sal 5
Sal 6
Sal 7
Sal 8
Sal 9
Sal
Sal1
Sd 17
Sd copy
Sd
Sd1
Sd8
Sd9
Sd11
Sd12
Sd13
Sd14
Sd15
Sd16
Sdu
Sdu2
Sdu3
Sdu5
Sdu8
Sdu9
Sdu10
Sdu11
Sdu12
Sdu13
Sdu14
Sdu15
Stupnicki dvori
  Vijesti - Sve