Objavljeno: 23. 03. 2021 - 1:36
Sunflower Award 2020. - Obilazak kandidata s područja Krapinsko-zagorske županije

Prijavljeni kandidati za Sunflower Award 2020 - Suncokret turizma Hrvatske s područja Krapinsko - zagorske županije su: 

 Kuća za odmor Cherry 

Tradicionalna drvena kuća koja je pažljivo ugrađena u moderno izgrađeni i uređeni objekt pružiti će odmor i opuštanje za sve koji žele odmor u prirodnom okruženju zagorskih brega. Kuća je moderno uređena i opremljena za boravak do četiri osobe, opremljena sa svim potrebnim za ugodan boravak i odmor u idiličnom prirodnom okruženju.
Održivost i razvojni planovi: Kapacitet kuće je do četiri osobe i kao takva idealna za odmor obitelji i/ili parova i prijatelja koji žele svoje mjesto odmora i opuštanja provesti u mirnom prirodnom okruženju ali sa mogućnosti korištenja vlastitog jaccuzija i saune te manjeg sportskog igrališta.

Kuća za odmor Emotion - buđenje uz cvrkut ptica

Kuća je namijenjena svim ljubiteljima prirode, svima koji biraju privatnost umjesto smještaja u masovnom turizmu i žele uživati u privatnosti kuće. Gostima su na raspolaganju dvije spavaće sobe, moderno opremljena kuhinja, blagovaona, dnevna soba s televizorom te luksuzno opremljena kupaonica. Objekt je na tri etaže, ima dvije velike terase vanjski roštilj a dobrodošli su i kućni ljubimci.

Glamping villlage Terme Tuhelj

 Ukupno 36 jedinica nadopunjenih wellness sadržajima - dva bazena sa vodenim atrakcijama, wellness oaza s finskim i parnim saunama, prostorijama za masažu, whirlpoolom te zonama za opuštanje, pružaju doživljaj intime s luksuzom za sve ljubitelje hedonizma i potpunog užitka. Uz ponudu tradicionalnog doručka u košarici prepunoj zagorskih specijaliteta "domaćih" farmi i OPG-ove te preporuku jela restorana Dvorca Mihanović, ovo je pravi spoj luksuza i lokalne ponude, a imena kućica koje nose - zagorski poznati lokaliteti, preporuka su što upoznati i istražiti u Hrvatskom zagorju.

Apartman Kayersperg

 Apartman Kayersperg samostalni je objekt smješten u tradicionalnoj zagorskoj hiži sa pogledom na plemički grad Klanjec u kojem je stolovala još obitelj Erdodya. Objekt nudi smještaj za dvije osobe a opremljen je svim potrebnim sadržajima za ugodan boravak. Okolna polja vinograda pozivaju Vas na kušanje domaćih proizvoda au neposrednoj blizini možete okusiti i čuveno autohtono vino Sokol!

Izletište i vinotočje Kod Đurđe

Okusi Đurđinih jela vratit će Vas u stara vremena, prisjetiti na djetinjstvo, a još uz kapljicu dobrog vina u starinskoj atmosferi koja podsjeća na zbirku etno muzeja, uživat ćete u jedinstvenoj a la carte ponudi.

Galerija slika - kliknite na sliku za povećanje

P1010069
  Vijesti - Sve